Nyheder

Tæt dialog med kunder om fjerkræfoder

Hornsyld Købmandsgaard A/S har fokus på kundetilpassede løsninger

Det handler om stabile og gode resultater i fjerkræproduktionen, og her har foderet og den råvaremæssige sammensætning en afgørende rolle.

- Vi tilpasser os kundernes ønsker og indgår i et tæt dialog med kunderne om foderets sammensætning, siger salgschef for fjerkræfoder, Jesper Kjærulff Hansen, Hornsyld Købmandsgaard A/S.

- Vi har specialiseret os i kundetilpassede og individuelle løsninger, siger Jesper Kjærulff Hansen, Hornsyld Købmandsgaard A/S.


På Agromek 16 fra den 29. november til den 2. december sætter Hornsyld Købmandsgaard A/S bl.a. fokus på fjerkræfoder, og her bliver der lejlighed til at høre mere om, hvad det privatejede grovvareselskab har at byde på inden for dette felt.

- Vi indgår i en tæt dialog med kunderne og specialiserer os i kundetilpassede løsninger. Hvad der er bedst for den ene producent behøver ikke nødvendigvis at være optimalt for den anden. Vi sætter dialogen og samarbejdet meget højt – altid med udgangspunkt i resultater, faglighed og gode oplevelser.

Positiv interesse

Hornsyld Købmandsgaard A/S overtog Hedegaard Agros fjerkræfoderfabrik i Gødstrup pr. 1. oktober 2015 for at fremtidssikre produktionskapaciteten og med henblik på fortsat vækst på det danske grovvaremarked. Samtidig trådte virksomheden aktivt ind på det danske marked for fjerkræfoder.

- Vi er kommet rigtigt godt i gang og er blevet taget godt imod i markedet. Vi oplever en god efterspørgsel, og der har været en positiv vækst og udvikling, siger Jesper Kjærulff Hansen og tilføjer, at der er kunder over hele Jylland og på Fyn – både æg- og kyllingeproducenter.

Han tiltrådte som salgschef og markedsansvarlig på området 1. marts og arbejder med udgangspunkt fra afdelingen i Gødstrup.

Nyt sojaprodukt

På Agromek bliver der bl.a. mulighed for at høre nærmere om produktet TripleA Premium, der anvendes i fjerkræblandingerne, og som mange kunder har gode erfaringer med.

- Vores producenter har særdeles gode og stabile resultater, og de melder om meget ensartede hold. Det skyldes blandt andet det unikke højprotein sojaprodukt, som vi anvender i vores foder og som er med til at sikre en god sundhed og høj tilvækst, påpeger Jesper Kjærulff Hansen.

Nærmere oplysninger:

Salgschef Jesper Kjærulff Hansen, Hornsyld Købmandsgaard A/S, tlf. 2527 7343, mail  jkh@hk-hornsyld.dk

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11