Nyheder

ansættelse

Virksomheden TripleA A/S i Hornsyld har pr. 1/12 2016 ansat agronom Aloys Laue som Technical Sales Manager.Han får her ansvaret for faglig rådgivning og support til kunder. Han skal samtidig understøtte den videre udvikling af dokumentation, fodringskoncepter m.v. på virksomheden, som producerer patenterede proteinkoncentrater på ny teknologi.

Aloys Laue, der bor i Agerbæk ved Varde, er agronom med speciale i husdyrernæring. Han har tidligere arbejdet med forskning på Statens Husdyrbrugsforsøg, i dag Aarhus Universitet, afdeling Foulum.

Fra 1997 til 2007 var han ansat på DLG, hvor han havde ansvar for forsøgsgårde og produktudvikling og fra 2007 til 2010 på virksomheden Evonik Degussa, der er en global aminosyreproducent.

Herefter arbejdede han to år i Tysklands største grovvareselskab, Agravis, hvor han havde ansvar for svinefoder.

I 2013 etablerede han sit eget selvstændige og uvildige firma, Laue Consult, hvor han udfører opgaver som fodrings- og produktionskonsulent primært for udenlandske landbrugsselskaber inden for husdyrproduktion. Det sker i et netværk med en række firmaer inden for stalde og genetik.

Sideløbende med eget firma var han fra 2014 til 2016 ansat som Technical Sales Manager og kvalitetschef på Agro Korn i Videbæk.

Fremover gælder det TripleA, hvor han skal samarbejde med kunder som grovvareselskaber og større husdyrproducenter primært i udlandet.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11