Nyheder

HK stærkere i Vestjylland

Åbner grovvarevirksomhed i Gødstrup efter overtagelse af foderfabrik og holder Åbent Hus 30. oktober

- Vi ønsker at udvide vores geografiske område mod vest, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard (t.v.), der her ses sammen med de to nye medarbejder i Gødstrup, produktkonsulent Frank Hauge og ekspeditionsmedarbejder Søren Djernes.


Hornsyld Købmandsgaard A/S udvider sit geografiske område og rykker nu for alvor ind i Vestjylland, hvor der netop er åbnet ny grovvarevirksomhed i Gødstrup ved Herning.

Afdelingen er etableret i forbindelse med Hornsyld Købmandsgaards køb af Hedegaard Agros fjerkræfoderfabrik i Gødstrup i sommer.

Hornsyld Købmandsgaard har gennem de sidste måneder gjort klar til åbningen af grovvareafdelingen med ansættelse af personale, klargøring af kontor, etablering af sækkevarelager samt kemilager.

Åbningen af afdelingen på Vildbjergvej 55 i Gødstrup ved Herning markeres ved et Åbent Hus-arrangement fredag den 30. oktober fra 13.00 til 17.00. Her ønsker Hornsyld Købmandsgaard at hilse på landbruget i området og præsentere den nye afdeling og dens ansatte, og der vil blive budt på øl, vand og pølser til gæsterne.

- Overtagelsen af foderfabrikken giver os muligheden for at udvide med en ny afdeling, hvor vi kan servicere landbruget. Vi ønsker at være stærkere i Vestjylland, når det gælder samhandel med landbruget, og vi ser frem til at komme tættere på landbrugskunderne i området, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard.

Lokalt kendskab

Den hidtidige bemanding på fabrikken i Gødstrup er seks personer, og der er nu ansat yderligere to medarbejdere i grovvareafdelingen.

Den lokale tilstedeværelse har stor betydning for Hornsyld Købmandsgaard, og det bliver Frank Hauge og Søren Djernes, der skal varetage kontakten til de vestjyske kunder. De ses her sammen med salgsdirektør Henrik Hedegaard, t.h.


Frank Hauge er ansat som produktkonsulent og skal have sit salgsdistrikt i Vestjylland. Han kommer fra en lignende stilling hos Danish Agro.

Søren Djernes er ansat som ekspeditions- og salgsmedarbejder, og skal have kontakten til de kunder, der kommer på afdelingen efter sækkevarer og andet. Han har tidligere arbejdet i Gødstrup og kommer fra en stilling hos Lind A/S.

- Frank og Søren skal varetage vores interesser ud ad til. Vi mener, at den lokale tilstedeværelse og det lokale kendskab har stor betydning, når det gælder om at udvide det geografiske område, siger Henrik Hedegaard, der selv vil være i afdelingen en gang om ugen.

Der vil også være andre medarbejdere i Gødstrup fra Hornsyld Købmandsgaards øvrige afdelinger, dels i indkøringsperoden og dels i forbindelse med samarbejde om forskellige projekter.

- Vi får en afdeling, hvor vi kan servicere landbruget og pleje interesserne både inden for kvæg, svin, fjerkræ og planteavl med et full line sortiment. Vi kan sælge gødning, såsæd og plantebeskyttelsesmidler, og vi kan også levere andre produkter, der efterspørges, f.eks. træpiller i sække.

- Nu skal vi finde ud af, hvad kunderne efterspørger, og vi skal finde balancen, siger Henrik Hedegaard og tilføjer, at det altid vil være med pris, kvalitet og service i højsædet.

Det private alternativ

Frank Hauge og Søren Djernes ser begge frem til at komme i gang med opgaverne i den nye afdeling. De understreger, at de ser Hornsyld Købmandsgaard som et godt privat alternativ til de større aktører på markedet .

- Det er en spændende udfordring at starte afdelingen op fra bunden, og på den måde være med til at skabe vores eget miljø, og det er samtidig spændende at være en del af et større team, siger de to nyansatte i Gødstrup.

Hornsyld Købmandsgaard A/S er en privatejet grovvareforretning med hovedsæde i Hornsyld mellem Horsens og Vejle og afdelinger flere andre steder. Virksomheden har 165 ansatte og har tre hovedområder, nemlig HK Agro, HK Trælast samt HK Olie, som hver især har tilknyttet eksperter inden for de forskellige forretningsområder.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11