Nyheder

HK deltager i bæredygtigt projekt

Købmandsgaarden har haft fornøjelsen af at kunne bidrage sammen med andre lokale virksomheder i Hedensted til et projekt i Hedensted kommune om cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Lisbeth fra LLI sy og design og Jonas Møller fra Zweck er hjernerne bag et projekt, hvor Købmandsgaarden har doneret brugte big bags, som efterfølgende er genanvendt til at producere 300 muleposer. Normalvis er disse bigbags et restprodukt fra vores produktion, men i dette projekt finder de genanvendelse i form af fine muleposer.

Muleposerne sælges i henholdsvis Hedensted, Tørring og Juelsminde for 100 kr. stykket. Indtægterne fra salget går til at støtte øremærkede gode sociale formål i lokalområderne. I Tørring bliver det i form af julekurve til særligt sårbare og ensomme mennesker. I Hedensted går pengene til BROEN, som giver en økonomisk håndsrækning til trængte familier, herunder også en hjælp til at udsatte børn kan få en aktiv fritid. I Juelsminde er det endnu ikke afgjort, hvilket lokalt socialt initiativ støtten gives til.

At støtte et projekt som dette, hvor vi genanvender brugte big bags til muleposer, går godt i spænd med Købmandsgaarden’s vision om en bæredygtig virksomhedsprofil og vores bestræbelser i den daglige virksomhedsdrift på at efterkomme FN’s 17 verdensmål. Projektet er ligeledes i rigtig god tråd med vores holdning om at tage et aktivt socialt ansvar og støtte lokale initiativer – vi er stolte af at kunne bidrage til projektet.

 

Her ses de fine muleposer og den indlægsseddel, som ligger deri ved salget.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11