HK Olie a/s

Det er tanken, der tæller i HK-Olie A/S

Hvorfor vælge HK-Olie som leverandør af benzin, diesel, og fyringsolie?
Svaret er enkelt: "Det handler om godt købmandskab". Hvis HK-Olie kan levere brændstof til konkurrencedygtige priser, samt bedre service til kunderne, og stadig tjene penge - ja så behøver forklaringen ikke være længere." 

Let at handle med
Hos HK-Olie er det ambitionen, at det skal være lettere at være kunde. Der er ingen rabatordninger på benzin, ingen fordyrende betjening på benzinstationerne. Telefonbetjeningen er personlig og hurtig.

Uafhængig af de store
HK-Olie er et af landets sidste private olieselskaber, der godt nok er en lille spiller i sammenligning med de store, men som alligevel omsætter for mere end 250 millioner kroner om året og betaler skat i Danmark. Selskabets 25 tankstationer er sammen med de landsdækkende leverancer af fyringsolie og diesel med til at sikre konkurrence på markedet.

Det er tankbilen der tæller
Kom med oliechaufføren på jobbet en helt almindelig, kold onsdag

Tankbilen holder i venstre side på Rørthvej lige uden for Odder. Det er en kold, diset novemberdag, og det er lige nu, olietanken skal skal fyldes op, så man ikke risikerer kolde radiatorer, når vinteren for alvor sætter ind..... læs resten af historien her

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11