Om os

Navnet Hornsyld Købmandsgaard lyder måske beskedent og en smule gammeldags, når det tages i betragtning, at vi omsætter for knap 3 milliarder kroner årligt. Men det er ingen tilfældighed, at navnet har hængt ved siden 1932, for både den lille by Hornsyld og den oprindelige Købmandsgaaard er stadig den kilde, hvorfra alle koncernens aktiviteter udspringer.

Hornsyld Købmandsgaard A/S

I 1932 kom Jørgen A. Jepsen til Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han blev ansat som forretningsfører for den lille KFK ejede forretning og havde som noget usædvanligt fået en mindre aktiepost i Købmandsgaarden samt en aftale om, såfremt det engang skulle blive muligt at kunne købe hele aktiekapitalen. I 1953 kom der en kontrovers mellem daværende direktør P.H.Paulsen og Jørgen A. Jepsen. Resultatet blev at Jepsen købte alle aktierne i Købmandsgaarden.
Der er i dag kun en håndfuld private grovvareforretninger i Danmark. Købmandsgaarden er en af disse med en omsætning på tæt ved 3 mia. og 200 medarbejdere. At drive en virksomhed af denne størrelse kræver mange dygtige ledere og medarbejdere. Familien Jepsen er stadig største aktionær, men har valgt at optage ledende medarbejdere som medejere af Købmandsgaarden.
Hornsyld Købmandsgaard A/S består i dag af 5 selskaber, nemlig Hornsyld Købmandsgaard A/S (Agro), HK Olie A/S, HK Totalbyg A/S, TripleA A/S og HK Skadedyrsservice Aps
Hornsyld Købmandsgaard har hovedkontor i Hornsyld, men har afdelinger i store dele af Jylland samt en enkelt i Glostrup (tidligere Nielsen og Smith). I alt er der 14 lokationer inkl. 3 foderfabrikker og 2 såsædsanlæg. 
HK Olie befinder sig udover i Hornsyld på 26 adresser med tankstationer i Jylland, og leverer desuden olieprodukter overalt i landet.  
HK Totalbyg er en relativ ny virksomhed, der er udskilt fra det tidligere HK Trælast. HK Totalbyg varetager rådgivning og styring af hele processen i forbindelse af bygning landbrugshaller, industribyggeri, lagerhaller, ridehaller, bilhuse og byggeri af domiciler.
Blandt de senest års større satsninger er virksomheden TripleA A/S i Hornsyld. der producerer nye proteiner til foder. TripleA A/S udvikler og producerer nye proteinkoncentrater til husdyrfoder. Der er tale om en serie banebrydende proteinkoncentrater til husdyrfoder, som skaber basis for højere sundhed og velfærd i besætningerne.
I Købmandsgaarden lægger vi stor vægt på betydningen af troværdighed, ansvarlighed og gensidig respekt uanset om det gælder forholdet internt blandt medarbejdere eller i forhold til vores kunder og øvrige samarbejdspartnere
I relation til kunder og leverandører ønsker vi gerne langvarige partnerskaber, hvor vi sammen kan udvikle os. Gode partnerskaber lader sig kun gøre, hvis vi har dygtige og troværdige medarbejdere. Derfor er det en stor glæde, at vi ofte kan fejre medarbejdere, der har såvel 25 som 40 års jubilæer.
 

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11