Betalinger

Betal dine fakturaer på en nemmere måde
Tilslutning til PBS er en lettelse for dig, hvor du sparer både tid og omkostninger. Betaling til Hornsyld Købmandsgaard A/S sker altid nøjagtig på forfaldsdagen.

Fordel ved PBS
Det er gratis for dig. Betalingen vil foregå helt automatisk og altid på forfaldsdagen. Du bestemmer fortsat selv over betalingerne og kan derfor stadig afvise en betaling. Du skal blot give dit pengeinstitut besked senest 2 dage efter betalingsdagen.

Sådan gør du (erhverv)
LeverandørService kan benyttes af alle med et CVR-nummeren. Ønsker du tilmelding til LeverandørService, kan du tilmelde dig her på hjemmeisden.

LeverandørService online tilmelding

Sådan gør du (private)
BetalingsService kan benyttes af alle med en konto i et pengeinstitut. Ønsker du tilmelding til BetalingsService, kan du tilmelde dig her på hjemmesiden.

BetalingsService online tilmelding

Sikkerhed og opbevaring af fortrolige oplysninger
Dine oplysninger er fortrolige og sendes på samme måde, som til betalinger via internettet. I bunden af tilmeldingsvinduet ses et lille hængelåsikon, som viser, at du er på en sikker server.

Desuden foregår din tilmelding på krypteret linje. Det vil sige, at ingen kan læse eller indsætte oplysninninger i de informationer, der udveksles mellem dig og PBS.
Dine oplysninger bliver således håndteret fuldt fortroligt. Oplysninger bliver sendt direkte til PBS.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11