Om TripleA

TripleA

TripleA - et kig ind i fremtiden

Blandt de senest års større satsninger er virksomheden TripleA A/S i Hornsyld. der producerer nye proteiner til foder.

TripleA A/S udvikler og producerer nye protein-koncentrater til husdyrfoder. Der er tale om en serie banebrydende proteinkoncentrater til husdyrfoder, som skaber basis for højere sundhed og velfærd i besætningerne.

Virksomheden udvinder proteiner fra bælgplanter. Det handler om at gøre proteiner og fibre tilgængelige, dermed opnås et næringsrigtigt produkt af høj kvalitet. Det er en højteknologisk proces, der bygger på et patent, der er udviklet af forskere ved Københavns Universitet.

Siden etablieringen i 2013 er der sket store ændringer på fabrikken, både organisatorisk og produktionsmæssigt, og produktionen er ændret markant via en optimering af processerne.

Der har været udfordringer med at tage et forskningsprojekt og hæve op i fabriksstørrelse, og det har krævet meget tålmodighed, faglighed og indsigt at få tingene til at spille sammen. Det har også været nødvendigt med gennemgribende investeringer i forbindelse med optimering af processerne.

TripleA's produkter markedsføres primært under varemærket AX3. Det bruges som foderråvarer til dyr, der kræver et nænsomt og højtfordøjeligt foder. Hovedparten af produktionen anvendes til foder til kyllinger, smågrise og minkhvalpe, og kunderne er hovedsageligt europæiske foderproducenter.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11