Nyheder

Opretter nyt skadedyrsfirma

Hornsyld Købmandsgaard A/S har etableret HK Skadedyrsservice

Hornsyld Købmandsgaard A/S har oprettet et nyt selskab, HK Skadedyrsservice, der yder professionel skadedyrsbekæmpelse med landbrug som den primære kunde.

- Det er et område, der efterspørges af mange landmænd og som ligger naturligt for os, og vi har nu fundet den rette mand til opgaven, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S.

Allan Lohmann (t.v.) har indgået aftale om HK Skadedyrsservice med salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S. Begge har store forventninger til det nye firma.


Den nye samarbejdspartner er Allan Lohmann fra Gravens ved Egtved. Han har 20 års erfaring inden for branchen og har gennem 15 år drevet sin egen virksomhed, Trekantens Skadedyrsservice, primært med landmænd som kunder.

Han bliver nu driftsdirektør og medejer af det nye firma i HK-regi, og tanken er, at der ret hurtigt skal ansættes flere folk.

- Vi mener, der er en rigtig god synergi i det her. Vi har vores set-up med kunderelationer, ordrekontor, regnskab og fakturering, og Allan Lohmann har stor ekspertise og mange års erfaring på opgaven, siger Henrik Hedegaard.

- Samtidig ved vi, at der er et stort behov for effektiv skadedyrsbekæmpelse, specielt når det gælder rotter, som generelt udgør et stigende problem, tilføjer han.

Fokus på god service

Allan Lohmann har gennem mange år med skadedyrsbekæmpelse oparbejdet en stor viden inden for området.

- Ud over de erfaringer, jeg har gjort mig i mit firma, har jeg i samarbejde med Statens Skadedyrslaboratorium i Lyngby gennemført undersøgelser og været tilknyttet i forskellige sammenhænge, hvilket har været spændende og har givet mig masser af brugbar viden på området, siger han.

Via sit firma har han udført skadedyrsbekæmpelse i Sønderjylland og på Fyn.

- Gennem årene har behovet været støt stigende, siger Allan Lohmann, der har kørt sit firma sideløbende med job på Vingsted Centret som tjener.

- Jeg har altid arbejdet inden for service, og det er der også behov for inden for denne branche, hvor det jo gælder om at servicere kunderne professionelt og med kort varsel.

- Jeg ser meget frem til at tilbyde Hornsyld Købmandsgaards kunder denne service, siger han

Konkurrencedygtig pris

Hornsyld Købmandsgaard A/S har tidligere samarbejdet med et mindre skadedyrsfirma, men går nu selv aktivt ind på markedet. Ud over landbrug vil firmaet også servicere private, offentlige institutioner og virksomheder generelt.

HK Skadedyrsservice vil primært arbejde inden for bekæmpelse af rotter og mus, men tilbyder i mindre omfang også andre opgaver, f.eks. når det gælder mosegrise, muldvarpe, hvepse m.m.

- Vi vil være kendt for god service til en konkurrencedygtig pris, siger Allan Lohmann, der glæder sig til at komme i gang med opgaven.
 

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11