Nyheder

NutriFair – et godt mødested

Hornsyld Købmandsgaard A/S havde mange gæster på sin stand, hvor der bl.a. blev orienteret om Selko-produkter til svin og kvæg

Der var stor aktivitet på Hornsyld Købmandsgaards stand på landbrugsmessen NutriFair i Fredericia den 20. og 21. januar.

Mange landmænd lagde vejen forbi for at hilse på og høre om forskellige produkter og nyheder fra virksomheden, og der blev budt på kaffe og småkager til de mange gæster.

Mange landmænd besøgte Hornsyld Købmandsgaard på NutriFair, og snakken gik godt ved bordene på standen.


- Der var folk på standen stort set hele tiden, og vi kom i snak med mange nuværende og nye kunde, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, der gerne vil bruge energi på at deltage og være der, hvor det er naturligt at møde landmændene.

- NutriFair er en messe, vi er glade for at deltage på. Det er en målrettet messe for husdyrproducenter, og den passer godt til os. Her kan vi møde de professionelle husdyrproducenter, der har en stor interesse og viden på området, og her kan vi vise og fortælle om, hvad det private alternativ inden for grovfoderbranchen har at byde på.

- Vi er også glade for at være med på Agromek, som finder sted i november 2016. Med deltagelse på disse to fagmesser føler vi, at vi er godt dækket ind. Også på det geografiske område, hvor vi har kunder fra grænsen og op til Limfjorden samt på Fyn. På den måde passer det fint, siger Henrik Hedegaard.

- Det handler om kundepleje og om at skabe nye kontakter og netværk, og vi har god effekt af at rykke ud og deltage i messer som NutriFair. Det er et værdifuldt mødested, og vi er rigtigt glade for de mange besøg og skal nu have fulgt op på kontakterne.

Bedre mavesundhed

Et af de produkter, der blev markedsført på messen, var syreproduktet Selko, som Hornsyld Købmandsgaard har forhandlingen på i Danmark. Produktet kan være med til at sikre både svin og kvæg en god mave-tarm sundhed.

Hornsyld Købmandsgaard A/S havde bl.a. fokus på syreproduktet Selko, som kan sikre både svin og kvæg en god mave-tarm sundhed. Produktkonsulent Dianna Christensen ses her sammen med Paul Verhoeven og Eric van der Wijst fra det hollandske firma, Selko.

På standen var der opbygget udstilling med Selko-produkter, og der var mulighed for at møde Paul Verhoeven og Eric van der Wijst fra det hollandske firma, som har forhandlere over hele verden.

De kunne berette om, hvordan syreproduktet har en positiv effekt på fordøjelsen og hvordan der kan opnås en optimal foderudnyttelse.

Gæsterne på standen kunne også få en snak om Selko-produkterne med produktionskonsulent Dianna Christensen, Hornsyld Købmandsgaard, der ligeledes fortalte om, hvordan blandingen kan reducere pH-værdien og reducere uønskede bakterier i mave-tarm kanalen, hvilket kan føre til forbedringer i foderoptagelsen.

- Erfaringerne viser, at man ved brug af Selko kan forbedre resultaterne ved smågrise og slagtesvin, og ligeledes få en bedre sundhed ved kalve, lød det.

NutriFair blev besøgt af 4.119 besøgende, hvilket er på samme niveau som sidste år.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11