Nyheder

Syrevalset korn fremmer kalvenes mavesundhed

Bredt sortiment af kvægfoder fra Hornsyld Købmandsgaard A/S præsenteres på Agromek

Småkalvefoder tilsat syrevalset korn øger mavesundheden og er medvirkende til, at kalvene bliver stærke og robuste – og får en god start.

- Vi præsenterer vores forskellige kvægfoderblandinger på Agromek 16 fra den 29. november til den 2. december, og vi har bl.a. fokus på vores blandinger til småkalve, siger salgschef Kristoffer Nielsen, Hornsyld Købmandsgaard A/S.

Han er klar til en snak med kunderne om syrevalset korn til småkalve, som der lige nu er stor interesse for på grund af gode resultater.

- Vi har konstant stor opmærksomhed på vores kalveblandinger, da det er afgørende, at kalvene får en god start. I den forbindelse har vi erfaret, at syrevalset korn giver gode resultater i besætninger, fordi dyrenes mavesundhed og trivsel øges markant.

- Syrevalset korn til småkalve øver mavesundheden, siger Kristoffer Nielsen, Hornsyld Købmandsgaard A/S.Blødgør kornets kerne

Kristoffer Nielsen forklarer, at effekten opnås ved at syren bryder overfladespændingen og trænger helt ind i kornets kerne og blødgør den.

- Det giver en flot valset vare, som der er stor ædelyst på. Syren fungerer samtidig som konserveringsmiddel, så skimmel og mug undgås. Ved almindelig valsning af korn efterlades et produkt, hvor kernen ikke er valset ordentligt, men ofte blot sprængt i to dele eller fuldstændig pulveriseret.

Afdeling i Gødstrup – et løft til kvægområdet

Hornsyld Købmandsgaard A/S har et bredt sortiment inden for kvægblandinger, som der bliver mulighed for at høre mere om på Agromek.

- Vi har stor opmærksomhed på sunde råvarer, løbende kontrol og vi har opfølgning på vore foderblandinger hos kunderne, siger Kristoffer Nielsen og tilføjer, at HK er et godt alternativ i branchen.

- Vi kommer over hele Jylland og på Fyn, og med vores nye afdeling i Gødstrup står vi endnu stærkere på kvægområdet. Her forhandles sækkevarer og her er et bredt kvægsortiment. Vi kan også pleje interesserne inden for svin, fjerkræ og planteavl med salg af gødning, såsæd, plantebeskyttelsesmidler m.m.

Frank Hauge er ansat som produktkonsulent på afdelingen i Gødstrup, og han vil også være på Agromek.

Nærmere oplysninger:
Salgschef Kristoffer Nielsen, Hornsyld Købmandsgaard A/S, tlf. 2527 7380, e-mail kni@hk-hornsyld.dk

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11