Nyheder

En del af HK gennem 44 år


Lagerarbejder Henning Jørgensen går på efterløn efter et langt arbejdsliv på Hornsyld Købmandsgaard

Han har fulgt udviklingen på Hornsyld Købmandsgaard A/S gennem 44 år, og da han startede på arbejdspladsen som 19-årig, blev korn og foder håndteret i sække.

Henning Jørgensen var 19 år, da han startede på Hornsyld Købmandsgaard, og han har været glad for sin arbejdsplads gennem alle årene.


Lagerarbejder Henning Jørgensen, Rårup, går på efterløn den 18. juni 2021, og han kan se tilbage på en række gode arbejdsår på Købmandsgaarden.

- Der er sket utroligt meget gennem årenes løb, både på Hornsyld Købmandsgaard og i landbruget, hvor mange ting foregik på en helt anden måde. Det har været spændende at følge udviklingen og tage del i de mange nye projekter, der har været på min arbejdsplads gennem årene, siger han.

Henning Jørgensen, 63 år, startede som 19-årig på mølleriet, hvor der blev produceret foder, der blev tappet ud i sække. Her var han de første 26 år, hvorefter han kom over på lageret, hvor der håndteres såsæd, gødning og andre sækkevarer, og hvor der pakkes til vareture og læsses lastbiler.

- Jeg har gode kolleger, og det har været et godt sted at arbejde. Samtidig har jeg været rigtig glad for den kontakt, jeg har haft til landmændene gennem alle årene, siger han.

Kontakten med landmændene har betydet meget for Henning Jørgensen, der her får en snak med en af kunderne gennem mange år, Peter Baymler. 


Selv om der er kommet nye hjælpemidler til, og der i dag ikke er så meget fysisk hårdt arbejde som tidligere, er Henning Jørgensen mærket af det fysiske arbejde, og han føler nu, at tiden er inde til at trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet.

- Man bliver jo ældre, og det er vigtigt at passe på sig selv. Og selv om mit arbejde har fyldt meget i min tilværelse gennem 44 år, tror jeg godt, jeg kan få tiden til at gå.
Han bor i Skævlund på den ejendom, hvor han er født og opvokset, og han har en Limousine-besætning, som han går meget op i. Samtidig vil han fremover gerne bruge lidt mere tid på at komme ud og rejse.

- Det bliver en stor omvæltning at forlade Hornsyld Købmandsgaard, og jeg vil komme til at savne min arbejdsplads og mine kolleger, siger Henning Jørgensen, der håber fortsat at bevare en tilknytning til sin snart forhenværende arbejdsplads.


 

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11