Nyheder

Mindeord for Kim Jensen

Det har skabt stor sorg blandt kollegaer og ejerkreds på Hornsyld Købmandsgaard, at Kim Jensen uventet er afgået ved døden i en alder af 55 år.

Hornsyld Købmandsgaard mistede den 1. oktober 2014 et fagligt fyrtårn gennem 25 år og ikke mindst en fantastisk positiv, hjertevarm og omsorgsfuld kollega.

Kim Jensen var indbegrebet af ekspertise, og brugte ofte vendingen ”nøgtern set” hvilket beskriver hans altid saglige og realistiske tilgang til livet. Rigtig mange medarbejdere og kunder kom til Kim for at få råd om alt indenfor planteavl, biobrændsel, plastic, bindegarn og meget mere, hvor Kim altid delte gavmildt ud af sin viden og erfaring.

Kim Jensen var velformuleret i sin helt egen faglige form, og han havde en indbygget diplomatisk sans, der på bedste vis blev blandet med en dybt seriøs holdning til hans arbejde.

Kim Jensen var en udadvendt kollega, der havde let til smil og latter, og han elskede en god historie.

Kim Jensen spredte altid god stemning på kontoret, når han spontant brød ud i sang eller mødte fløjtende ind om morgenen. Han kom ofte med en opmuntrende kommentar eller hvad der end skulle til, hvis en kollega omkring ham havde brug for det.

Kim Jensen har om nogen gjort en kæmpe forskel for Hornsyld Købmandsgaard. Han har sat både faglige og menneskelige spor i vores hjerter, og han vil blive stærkt savnet. Vi vil altid i taknemmelighed mindes Kims glæde, engagement og loyalitet.

Vores tanker og dybe medfølelse går særligt til Kim Jensens familie, som så pludseligt og meningsløst har mistet deres kære.

Vi er mange, der vil savne Kim Jensen.

Æret være Kim Jensens minde.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11