Nyheder

Ny på markedet for fjerkræfoder

Hornsyld Købmandsgaard A/S har ansat Jesper Kjærulff Hansen som salgschef for fjerkræHornsyld Købmandsgaard A/S træder nu aktivt ind på det danske marked for fjerkræfoder efter virksomhedens køb af fjerkræfoderfabrikken i Gødstrup ved Herning.

Det privatejede grovvareselskab har pr. 1. marts 2016 ansat Jesper Kjærulff Hansen som salgschef og markedsansvarlig for fjerkræfoder.

Hornsyld Købmandsgaard købte i juni 2015 Hedegaard Agros fjerkræfoderfabrik i Gødstrup for at fremtidssikre produktionskapaciteten og med henblik på fortsat vækst på det danske grovvaremarked.

- Siden overtagelsen har vi mødt stor interesse og opbakning fra mange æg- og fjerkræproducenter, og vi træder nu ind på det danske fjerkræfodermarked som et godt alternativ, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard.

- Vi fornemmer, der er en efterspørgsel og at kunderne er åbne, og med ansættelsen af ny salgschef ser vi frem til en positiv vækst og udvikling inden for fjerkræområdet.

45-årige Jesper Kjærulff Hansen har en landbrugsfaglig uddannelse fra Vejlby Landbrugsskole inden for husdyrernæring og kommer fra en stilling som produktkonsulent ved DLG hvor han startede i 2002. Han har også erhvervserfaring ved Codan Forsikring og  Ikadan , der begge arbejder med salg og rådgivning til landbruget.

- Jeg ser frem til arbejdet med at bygge markedet op og præsentere kunderne for, hvad Hornsyld Købmandsgaard kan tilbyde inden for foder til æglæggende høns samt produktion af slagtekyllinger, siger han.


Salgschef Jesper Kjærulff Hansen (t.v.) og salgsdirektør Henrik Hedegaard ser frem til en positiv vækst og udvikling inden for fjerkræområdet.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11