Nyheder

Nye medarbejdere

Vi har travlt hos Hornsyld Købmandsgaard og har derfor ansat flere nye medarbejdere.

I afdelingen i Gødstrup har vi pr. 14. september 2020 ansat Søren Nissen som ny Salgs- og lagermedarbejder med speciale i kvæg. Her skal han hjælpe med salg og ekspedition af afdelingens kunder.

Søren har tidligere arbejdet som landbrugsmedhjælper på flere kvægbrug, og denne ekspertise glæder han sig til at kunne bruge i jobbet.   

- Jeg glæder mig til at kunne bruge min landbrugsinteresse på en ny måde i min dagligdag og ser specielt frem til kundekontakten i jobbet.

Søren er opvokset i Herning-området, men bor i dag i Silkeborg med sin kæreste. Målet er dog at vende snuden hjemad mod Herning inden længe.

 

På kontoret i Hornsyld er Mona A. Rasmussen pr. 21. september 2020 ansat som ny kundeservice-medarbejder i Ordregruppen. Her skal hun hjælpe med betjening af kunder, ordrebehandling, kundeservice mv. Mona har tidligere beskæftiget sig med disse opgaver, og hun ser derfor frem til det gode samarbejde med HK-kollegaerne og til at yde kunderne rigtig god service.

Mona er bosat i Løsning med sin mand og to store piger. Fritiden bruges på småprojekter i både hus og have, på lange gåture i naturen, og så elsker hun musik.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11