Nyheder

Ny Indkøbschef og Driftschef

Indkøbschef

Mads Kristensen, 32 år, er pr. 1. februar 2021 ansat som Indkøbschef i Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han får handel med råvarer og risikostyring som sit arbejdsområde og kommer til at arbejde tæt sammen med kollegerne i indkøbsafdelingen, salgsorganisationen samt foderproduktionen.

Mads har 12 års erfaring fra den finansielle sektor, heraf de seneste 5 ½ år i Jyske Banks handelsafdeling, Jyske Markets. Her har han beskæftiget sig med rådgivning af erhvervskunder, herunder også Hornsyld Købmandsgaard, inden for risikostyring af råvarer samt handel og analyse. Derudover har han læst en HD med speciale i finansiering. Hans forældre har et kvægbrug, og Mads har et godt kendskab til branchen. Han ser frem til en tæt dialog med kunder, leverandører, mæglere og handlere inden for branchen.

Han bor med sin samlever og datter på godt 1 år i Svejbæk ved Silkeborg. Udover at tilbringe meget tid med sin familie, bruges fritiden på at cykle på både landevej og i skov.

Driftschef

Kaj Adler på 54 år er pr. 1. februar 2021 ansat som Driftschef i Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han får det overordnede ansvar for foder- og såsædsfabrikker, logistik og lagre. Hans erfaring tæller bl.a. ledende stillinger inden for produktion hos Rockwool, Daka og Grundfos. Hans seneste job var som Driftschef hos Danish Agro med ansvaret for flere foder- og såsædsfabrikker. Kaj glæder sig til de nye udfordringer i Hornsyld Købmandsgaard, hvor han sammen med organisationen sikrer god service til danske landmænd med kvalitetsprodukter.

Kaj bor med sin kone og søn i Vejle. 

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11