Nyheder

Øget fokus på svinefoderkunder

Søren Kræn Pedersen skal styrke salgsaktiviteter på råvarer og foder

Hornsyld Købmandsgaard A/S styrker sine salgsaktiviteter på råvarer og foder til svineproducenterne.Søren Kræn Pedersen er pr. 1. marts 2016 udnævnt til salgschef for svin. Han bliver salgs- og markedsansvarlig på produkter til svinefoderkunder.

På rå varer og korn vil det ske i samarbejde med indkøbsafdelingen og på svinefoder i samarbejde med salgsdirektør Henrik Hedegaard.

- Vi udvider løbende vores geografiske salgsområder med henblik på nye kundeemner, siger Søren Kræn Pedersen, der i sit arbejde vil have fokus på styring, strategi og opfølgning – både over for nye og eksisterende kunder.

Han har været ansat på Hornsyld Købmandsgaard siden januar 2012 som produktkonsulent på svineområdet, og det er en nyoprettet stilling, han nu tiltræder.

- Vi befinder os i en tid med stor konkurrence i markedet og med store udfordringer i landbrugets indtjeningspotentiale, siger Søren Kræn Pedersen, der understreger nødvendigheden af kvalitet, nærhed og god service i samarbejdet med kunderne.

Søren Kræn Pedersen er uddannet agrarøkonom. Han har tidligere været ansat i DLG samt i Jyske Banks afdeling for råvarehandel, Jyske Markets, i Silkeborg.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11