Nyheder

HK øger aktivitet i Vestjylland

Sætter ind med nye kræfter for at skabe kraftcenter i det vestjyske – Åbent Hus den 8. oktober

Hornsyld Købmandsgaard A/S går nu aktivt ind med øget aktivitet og nye kræfter på grovvaredelen for at skabe et kraftcenter i det vestjyske med udgangspunkt i Gødstrup ved Herning.

På den baggrund har virksomheden netop ansat nye medarbejdere til at drive denne udvikling med henblik på at styrke positionen og skabe mere aktivitet i afdelingen og området.

Bjarne Brixen er ansat som daglig leder med titlen som site-manager, og Tommy Studsholt Christensen er ansat som kundeservice-medarbejder. Begge med udgangspunkt i lokaliteterne på Vildbjergvej 55 i Herning, hvor Hornsyld Købmandsgaard siden 2015 har haft foderfabrik.


Hornsyld Købmandsgaard holder Åbent Hus i Gødstrup den 8. oktober fra 13.00 til 16.00, hvor der bliver mulighed for at møde de nye medarbejdere og høre om, hvad grovvareafdelingen har at byde på. Der bliver også budt på lidt at spise og drikke.

Brug for et alternativ
Bjarne Brixen ser frem til at arbejde for at skabe mere synlighed og gennemslagskraft for Hornsyld Købmandsgaard i Vestjylland.

- Vi skal nu i gang med at bygge en salgsstab op i det vestjyske med base fra Gødstrup, og det har vi store forventninger til.  Jeg skal nu ud til kunderne, og vi tror på, at der er behov for et alternativ til andelsvirksomhederne, hvor vi som privatejet virksomhed har et andet udgangspunkt.

- Vi ser nogle muligheder, og vi tror på, at landbrugene har mere behov for likviditet på bedriften frem for at spare pengene op i foderstoffen.

Bjarne Brixen understreger, at Hornsyld Købmandsgaard er klar med gode fodermæssige produkter, bl.a. AX3, til smågrise, som kan være en del af løsningen på udfasning af zink næste år.

- Her kan vi differentiere os på kvaliteten, og vi skal nu ud og snakke med landmændene om, hvordan vi kan medvirke til at flytte resultater i en positiv retning, lyder det fra Bjarne Brixen, der også er klar med produkter til andre husdyr.

Lokal forankring
Tommy Studsholt Christensen skal stå for butikken med salg af forskellige produkter til hobbylandmænd samt i forbindelse med planteværn og andet til landmænd, der selv henter deres produkter.

- Vi tror på, at det har en værdi, at der er sted hvor man kan komme ind og hente produkter, hvis man står og mangler noget. Det er vigtigt, der er et tilhørsforhold og én, der kan hjælpe, hvis man lige mangler en sæk til det sidste eller en enkelt dunk med et produkt.


Hornsyld Købmandsgaard har et komplet planteværnslager samt vårsæd og vintersæd, hvis man mangler noget.

- Vi har nærlager og vi har en butik, hvorfra vi sælger sækkevarer til køer, heste, grise, får og kyllinger samt smådyr. 

- Det er vores intention, at vi vil udvikle butikken, og vi tror på, at den lokale forankring og de gode oplevelser er vigtig for kunderne, siger Tommy Studsholt Christensen.

Bjarne Brixen og Tommy Studsholt Christensen håber begge, at mange vil møde op den 8. oktober.

- Kom og se, hvad vi står for. Alle er velkomne, både erhvervs- og hobbybrug, understreger de. 
 

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11