Nyheder

Ny salgsmedarbejder i Båstrup

Martin Staal, 26 år, er pr. den 1/10 tiltrådt som ny Salgs- og ekspeditionsmedarbejder hos Hornsyld Købmandsgaard. Her vil han få sin daglige gang i Båstrup, hvorfra han skal servicere og vejlede afdelingens kunder inden for planteavl og planteværn. Han vil desuden få ansvaret for at pleje sin egen portefølje af Købmandsgaardens kunder inden for planteavl.

Martin kommer med stor erfaring fra landbrugsfaget. Han er opvokset på familiens gård i Låsby og har således fået det ind med modermælken. Derudover har han en baggrund som faglært landmand fra Bygholm Landbrugsskole og er efterfølgende uddannet jordbrugsteknolog.

Igennem ni år har Martin arbejdet på flere landbrug med både svine- og planteavl. Her har specielt planteavl vakt hans store interesse, og derfor glæder han sig ekstra meget til nu at hjælpe og vejlede kunderne herom.

Martin bor i Låsby i en lejlighed, som hører til familiens gård. I fremtiden drømmer han dog om at få sit eget lille landbrug, hvor han ved siden af jobbet kan dyrke jorden på fritidsbasis.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11