Nyheder

Stor opbakning til ny afdeling

Hornsyld Købmandsgaard A/S holdt Åbent Hus i sin nye grovvareafdeling i Gødstrup

Omkring 150 mennesker mødte op på Vildbjervej 55 i Gødstrup, da Hornsyld Købmandsgaard bød inden for. Her kunne gæsterne se den nye afdeling og møde de ansatte, og de blev samtidig budt øl, vand og pølser.

- Vi er godt tilfredse med opbakningen, og vi er blevet taget godt imod af både de større og de mindre landbrug i området, siger salgsdirektør Henrik Hedegaard, Hornsyld Købmandsgaard A/S.

Afdelingen er etableret i forbindelse med Hornsyld Købmandsgaards køb af Hedegaard Agros fjerkræfoderfabrik i Gødstrup i sommer.

Gennem de sidste måneder er der gjort klar til åbningen af afdelingen med ansættelse af personale, klargøring af kontor, etablering af sækkevarelager samt kemilager.

- Vi fik præsenteret vores virksomhed og dét, vi står for, og vi er glade for den opbakning, vi har fået fra landbruget i området, siger Henrik Hedegaard.

Den nye grovvareforretning kan servicere landbruget og pleje interesserne inden for kvæg, svin, fjerkræ og planteavl. Der bliver salg af gødning, såsæd og plantebeskyttelsesmidler, og der kan også leveres andre produkter, f.eks. træpiller i sække.

Hornsyld Købmandsgaard ønsker at være stærkere i Vestjylland, når det gælder samhandel med landbruget. Virksomheden mener, at den lokale tilstedeværelse og det lokale kendskab har stor betydning, når det gælder om at udvide det geografiske område.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11