Dagen, hvor alting lykkedes

Søndag den 19.november startede min 4 årige hest Pikachu i årets sidste egnethedstest i Vallensbæk. I august vandt Linnea Ericsson-Carey 4 års championatet med Click og nu måtte hendes mand Shane Carey hjælpe mig og ride Pikachu i Dansk Varmblods egnethedstest.

Det blev Shane der vandt med K2 Pikachu, som er efter Perigueux/Colman med 862,5 points fordelt på: teknik 8,5, kapacitet 8,5, galop 8 og ridelighed 8,5.

Da Pikachu har fået et dejligt, stort hoppeføl i år, var hun meget bagud i sin uddannelse. Derfor begyndte vi først at ride på hende i august i år. Pikachu og føllet er begge blevet fodret med Møllerens Favorit Plus som grundfoder. Da føllet tog godt for sig i mælkebaren, har vi suppleret med LinOcrunch og Maxirice. Disse produkter indeholder rigtig meget fedt og protein, som Pikachu har brug for, for at kunne holde huld og opbygge muskler, så hun kunne blive klar til at blive redet.

Da vi startede med at ride hende, havde hun store udfordringer kropsmæssigt. Det blev løst med fysioterapi hos Gitte Søby, MySir Osteopati og Fysioterapi. Pikachu havde tabt sig meget da føllet blev fravænnet. Vi mistænkte derfor mavesår og fik hende gastroskoperet. Hun havde heldigvis en superflot mave og vi fik udelukket den bekymring. Hun er stadig til den slanke side, men vi er på rette spor, takket været supergode produkter fra Hornsyld Købmandsgaard.

Dette indlæg er skrevet af Mikkel Friedrich, hvis hest deltog i Dansk Varmblods egnethedstest Region 1 i Vallensbæk søndag den 19. november 2023

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11