Grovvareforretning køber nu foder hos HK

Hornsyld Købmandsgaard A/S leverer fremover foder til heste, fjerkræ, kvæg, svin og får til LH Foder i Sabro

Grovvarevirksomheden LH Foder i Lading ved Sabro køber fremover en del af sit foder ved Hornsyld Købmandsgaard A/S. Det gælder foder til heste, fjerkræ, kvæg, svin, får samt vildtblandinger.

- Vi har valgt at lægge en del af vores handel her, fordi vi ønsker høj kvalitet. Vi har i forvejen gode erfaringer med at samarbejde med Hornsyld Købmandsgaard, og vi kan se, at vi kan få fordele ud af at lægge en del af vores indkøb af foder her, siger Bjarne Loft.

Han er indehaver af LH Foder på Skjoldhøjvej 38 i Lading ved Sabro. En forretning med fokus på mindre landbrug, deltidsbrug og hobbybrug, som han etablerede sammen med en partner i 1989 og som siden er vokset rigtigt meget og i dag er førende på markedet i Østjylland.

LH Foder startede i det små, men har udvidet mange gange gennem årene og omfatter i dag 1.000 kvadratmeter butik, 1.000 kvadratmeter lager samt kontorfaciliteter.

Bjarne Loft og Jeanet Schelde Petersen giver hinanden håndslag på det det nye samarbejde mellem LH Foder og Hornsyld Købmandsgaard A/S.


Stort geografisk område

Der er 20 ansatte i virksomheden fordelt på butik, lager, chauffører samt administration. Kunderne kommer fra et stort geografisk område i det gamle Aarhus Amt op til Randers, Silkeborg samt fra Horsens-kanten.

- Vi ser frem til, at vi kan trække på Hornsyld Købmandsgaards store erfaring og ekspertise med hensyn til de forskellige foderblandinger. Vi er også glade for, at vi i højere grad end før kan efterkomme kundernes individuelle krav og ønsker.

- Vi kan få produceret lige præcist de foderblandinger, vores kunder ønsker, og på hesteområdet kan vi også tilbyde kunderne at få udarbejdet individuelle foderplaner med hjælp fra HK’s produktkonsulenter. Det ved vi, at vores mange hestekunder er glade for, siger Bjarne Loft og tilføjer, at der er mulighed for rådgivning omkring foder inden for alle typer foder.

Bjarne Loft (t.h.) sammen med en del af sit personale i butikken.


Passer godt sammen

Produktkonsulent for heste, Jeanet Schelde Petersen, Hornsyld Købmandsgaard, har også store forventninger til det nye samarbejde om foder.

- Det passer perfekt sammen med vores set up, og vi er rigtigt glade for at skulle samarbejde tæt med LH Foder, som jo ud over grovvaredelen har en fantastisk flot og indbydende forretning, der tiltrækker mange kunder fra et stort opland.

- Det betyder, at vi får eksponeret vores forskellige fodertyper for et stort publikum, da der er en stor synergieffekt mellem butikken og grovvaredelen.  Vi glæder os meget til samarbejdet med LH Foder, som er et rigtigt godt alternativ til de mange kædebutikker, der er på dette område, siger Jeanet Schelde Petersen.

Læs mere om LH Foder her

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11