Målet er altid en velfungerende, tillidsfuld og holdbar ridehest

Klaus Meldgaard er uddannet Examineret berider og er ansat i Djurslands Rideklub.

Han er ansvarlig for den daglige drift, undervisning af stedets ryttere, ridning af heste i træning samt uddannelse af beriderelever.

Klaus startede sin ride karriere allerede som 7-årig i Herning Rideklub. Han fik sin første pony som han delte med sin lillesøster Charlotte Meldgaard Jensen.

Man må sige at Klaus er ud af en rigtig hestefamilie. Både Klaus’ mor og far har været ryttere ligesom hans lillesøster Charlotte som i dag er selvstændig hestedyrlæge i Silkeborg.

Klaus blev beriderelev i Ikast Rideklub under Preben Ørts. Klaus var oprindelig springrytter men da han skulle vælge hvilken vej han ville specialisere sig valgte han at gå dressurvejen.

Berideruddannelsen blev færdiggjort hos Jørgen Olsen i Ølstykke.

Efter endt uddannelse tog Klaus til Tyskland, hvor han arbejdede i 8 år med uddannelse af dressurheste. Han arbejdede flere forskellige steder for at samle sig mest mulig erfaring, her iblandt hos Hubertus Schmidt.

Denne erfaring kommer i dag Klaus til gode i sit arbejde som underviser eller når han uddanner heste.

Klaus nyder at uddanne unge dressurheste og ride dem op gennem klasserne. Det er vigtigt for ham at hestene trænes fagligt korrekt, det vil sige at man tager hensyn til deres fysiske og psykiske udvikling.

Målet er altid en velfungerende, tillidsfuld og holdbar ridehest. Det er ikke kun det man foretager sig når man rider, som har betydning for hestens udvikling, men det komplette management af hesten.

For Klaus har det ubeskrivelig stor betydning, at hans heste bliver fodret optimalt.
   
Klaus siger: ”Hos Djurslands Rideklub har jeg ansvaret for at op mod 70 heste bliver passet og fodret som de skal. Vi har heste med mange forskellige behov, lige fra skovtursheste og elevheste til heste som går stævner i spring, dressur eller military på højt plan.
Jeg mener at vi i Møllerens hobbylager har den perfekte samarbejdspartner. Vi fodrer som udgangspunkt alle heste med power Pellets og wrap af høj kvalitet, efter behov supplerer vi med produkterne fra Eggersmann. Hestene trives godt på dette foder, de er i god foderstand, ser godt ud i pelsen og har den fornødne energi.”

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11