HK Gruppen

HK gruppen er et indkøbssamarbejde mellem nogle af HK´s største forhandler. Gruppen samarbejder om et fælles indkøbsregister og markedsføring, samt en lang række andre områder hvor man sammen kan stå stærkere. HK-Gruppen ledes af HK med udgangspunkt i butikkernes behov og udfordringer som løbende evalueres på erfamøder og lign.

Det kan være en god idé at stå sammen om de fælles opgaver og udfordringer man har i dag som detail butik. Der ligger mange fordele lige ved hånden, sparring i hverdagen, erfa for chefer og personale og ikke mindst en større fælles volumen. Det er almindeligt for de fleste at en større volumen kan give bedre aftalevilkår, men der er mange andre fordele end bedre indkøbsvilkår ved leverandørerne. På omkostninger og ved markedsføring giver mængden også mulighed for konkurrencedygtige priser og det er nødvendigt for at være med i markedet i dag.

Markedsføring er nødvendigt men hvad er god markedsføring og hvad har man råd til? Markedsføring giver ikke altid Pay Of med det samme og så laver man store sparbudskab og gratis det ene eller andet for respons vil man have. Vi kender alle at prøve lidt forskellige medier for at finde det der virker og pludselig har man spredt en masse klat annoncer og lign. og ikke fået så meget ud af det.

I gruppen laver vi fælles aviser på 2x 24 sider Forår og Efterår og 4 onlineaviser. Vi har muligheder for ekstra aviser på 4, 8 sidere eller flere som man ønsker til meget favorable priser, alle med egen forside/bagside, profilside, lokaltilpasset tilbud osv..

For at Gruppen passer til dig og omvendt er det vigtigt at kunne se sig selv i nogle rammer. Rammerne er store og der er generelt ikke aftaler ned på produkt niveau, men primært kun på valg af fælles leverandører og antal af aviser. Det er dig som købmand der ved hvad der sælges i din butik og derfor skal du forsat have stor indflydelse i din butik.

Lyder Gruppen som noget for dig og din butik er du velkommen til at kontakte mig.

Heine Eriksen

Indkøb

Direkte tlf: 72111088
Mobil:
E-mail: her@hk-hornsyld.dk

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11