Louise Nielsen

Jeg hedder Louise Nielsen og er militaryrytter. Har redet international military i 10 år med min tidligere tophest Hooker Skovgaard. Sammen har vi opnået guld ved NM for hold flere gange, sølv ved NM individuelt og et utal af internationale placeringer. Desværre fik Hooker en skade i 2016, derfor valgte jeg at pensionere ham fra banerne. Hooker blev fodret med Eggersmann Hafer Ergänzer og Eggersmann High Energy. Den kombination var helt ideel til ham, da han havde brug for masser af energi til den krævende træning og de store stævner.


Da Hooker blev pensioneret havde jeg ikke en hest som kunne erstatte hans plads. Top militaryheste hænger ikke på træerne. Jeg havde et par heste som gik nationale militaryklasser, men ikke nogen jeg havde troen på ville nå langt.

Men med hjælp fra gode kontakter fik jeg en ung angloaraber i træning, som viste sig at være noget af en mundfuld. Men med tid og ro vandt vi hinandens tillid. Dominic Al Ziyadah er en meget varm type, som har det bedst med at være i arbejde. Da Dominic skulle tilrides fodrede jeg ham med Eggersmann Revital Cubes, for at holde energi niveauet så langt nede som muligt. Det fungerede han super godt på. Han debuterede på militarybanerne i 2017, hvor han virkelig viste at han har et talent inden for military. Den første sæson han gik military, fodrede jeg ham fortsat med Eggersmann Revital Cubes da han havde svært ved at administrere sin egen energi optimalt. I foråret 2019 valgte jeg at skifte til Eggersmann Struktur Equichamp og Eggersmann Kräuter mineraler. Et helt fantastisk lækkert foder som egner sig perfekt til heste som skal yde og samtidig skal holde huld. Dominic trives rigtig godt på det og han kan stadig holde ro og fokus på opgaverne.

Ud over Dominic har jeg en 4 års vallak som jeg selv har avlet. Han har Escapology T som Far, og Pumpkin A som morfar. Han er en helt fantastisk rolig hest, med hovedet og hjertet på rette sted. I arbejde er han meget lærenem og hans energiniveau egner sig perfekt som militaryhest, da jeg både kan tænde og slukke for ham energimæssigt og det er rigtig vigtigt for en militaryhest, så den ikke brænder ud for tidligt.

Victory, som min 4 års hedder, fodrer jeg også med Eggersmann Struktur Equichamp og Eggersmann Kräuter mineraler. Også han fungerer rigtig godt på foderet.
Når de har arbejdet så får de tildelt Eggersmann Elektrolyt for at have de bedste betingelser for at genoprette væskebalancen.


I den kommende sæson glæder jeg mig rigtig meget til at få Dominic tilbage på banerne igen efter et længere sygdomsforløb i 2019. Planen med ham i foråret er at give ham noget rutine på nationalt plan og så forhåbentlig debutere internationalt i efteråret 2020.

Samtidig glæder jeg mig til at introducere Victory til military og se hvordan han udvikler sig. 
Så 2020 bliver et super spændende år.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11