Gitte Mors Burgaard

Jeg hedder Gitte Mors Burgaard og er ejer af GB-Dressage Aps i Hedensted, som jeg startede i 2008. 
Jeg har altid redet og har altid vidst, at jeg gerne ville leve af min hobby.
Jeg lever af at uddanne salgsheste på alle niveauer, derudover underviser jeg og har lidt opstaldninger også. 
 
Lige nu har jeg 5 heste selv

Moselunds Dominic vallak født i 2007
Jeg købte ham da han var 4 år og jeg har selv uddannet ham hele vejen op. Han har de sidste sæsoner været super succesfuld på lilleturs niveau både nationalt og internationalt. 
Han er nok på alle punkter min “Once in a lifetime horse”. En af de få heste man møder i sin karriere, som kravler helt ind under huden på en og som giver den ene fantastisk oplevelse efter den anden. Han har en kæmpe personlighed og er staldens ukronede konge.


Sønderskovens Selection hit
Vallak født i 2012 er faktisk lillebror til Dominic. Den er lavet på samme mor, ham købte jeg også som 4 års. En hest, som virkelig er vokset med opgaven og udvikler sig rigtig godt. Han har flere sejre og placeringer i M ved C og B stævner. Planen er at vi skal prøve kræfter med lille tur i sæson 2020.


Højvangs Unik
Ham købte jeg i 2018. Han er faktisk også 1/2 bror til Dominic lavet på sammen far. Han har i 2019 også klaret sig rigtig fint på lilleturs nivau. Han har et kæmpe talent for piaff/ passage så håber han skal være min første GP hest.


 
Derudover har jeg to yngre heste, som jeg bestemt også tror kommer til at klare sig godt i fremtiden.

Ikke ud af en hestefamilie 

Jeg kommer på ingen måde fra en hestefamilie, men har altid haft en helt fantastisk og ubetinget opbakning både som rytter og som selvstændig.
Jeg har altid været nødt til selv at lave mine heste, da vi ikke havde råd til at købe dem uddannet. Det er jeg faktisk rigtig taknemmelig for i dag, da det ubetinget er det som danner grundlag for min forretning i dag.
 
Jeg er egentlig uddannet som indkøbsassistent, for at have en fornuftig uddannelse at falde tilbage på, hvis livet som selvstændig ikke gik. Heldigvis har det ikke været nødvendigt at gøre brug af den. Siden forretningen åbnede i 2008 har udviklingen været positiv. Det har været en hård og lang process, men nu er jeg der hvor jeg gerne vil være i dag. Jeg har et fantastisk netværk omkring mig I dag, og nu er jeg så heldig at Møllerens hobbylager / Hornsyld købmandsgaard har lyst til at være med på rejsen fremad.

Sådan fodrer jeg

Det som tiltaler mig meget ved foderet er, at man kan “keep it simple”. 

Selvom man har mange heste i stalden, at skulle fodre på, samt heste på mange forskellige niveauer, kan det stadig holdes enkelt. Vores fodring er baseret på rigelige mængder hjemmeavlet wrap af god kvalitet. Derudover går alle hestene på Power Pellets. Et gode basis foder til en skarp pris, hvor de er dækket på en forholdsvis lille mængde og det kører godt i foderautomaterne. 
 
De heste vi har, som går på M+ nivaeu, går på powerpellets samt Eggersmann Struktur Equichamp, som de stortrives på. 
Derudover er deres tilskudsprodukter med organiske mineraler, som gør det nemmere for hesten at optage tingene, og de fleste produkter er pelleret så det er nemt at udfodre i vores foderautomater. Desuden har vi stor gavn af, at have en foderkonsulent i baghånden, som ikke bare er intereseret i at sælge et produkt mere, men som rent faktisk er interesseret i at optimere fodringen, så det bliver så funtionelt og let som muligt. Udover kraftfoder får alle vores heste Betfor og elektrolytter som hyggemad om eftermiddagen.
 

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11