Maja Petersen

Mit navn er Maja Petersen, jeg er 25 år gammel og kommer fra en lille by der hedder Højer og det var der det hele startede. Som 4 årig købte jeg min egen pony og efterfølgende kom der to ponyer mere til. Højgårds Spirit var den der lærte mig det hele som ponyrytter med flere placeringer på C og B-plan. I dag har jeg to heste, Højgårds Dexter og Højgårds Rolex.

Min far elskede at avle og i 2004 kom Dexter til verden. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at Dexter skulle være min første hest som jeg ville ride Grand prix på.Dexter og jeg har mange placeringer sammen fra LA og op til Grandprix. I 2017 startede vi vores første Grandprix til Ecco cup i Sundeved og samme år red vi flere internationale stævner samt Nordisk mesterskaberne.

Min anden hest Rolex er 8 år gammel, han er også avlet hjemme på gården i Højer. Rolex er min kommende stjerne som skal overtage efter Dexter. Vi konkurrere lige nu på MA-Intermerdiare 1 niveau.

Vi bliver til dagligt trænet af Thomas Dolleris Larsen ved AT Dressage – træningen ved Thomas er et perfekt match for både mine heste og jeg. Vi har trænet sammen i 5 år.

Resultater:

Dexter:

3. plads til Eccocup i Sundeved 2017
6. Plads til Nordisk Mesterskab 2017
3. Plads til Ecco cup finalen 2017
7. Plads til dette års Danmarks mesterskab
2. Plads til Ecco cup i Hjallerup 2018 med en Sejr i Intermediare 2 til 68,9 % og 3. plads i GP 65,9 %

Rolex:
6. plads i MA1 Debut til landsstævne på Broholm,
samt utallige sejre og placeringer til Distrikt og landsstævner

Facts om mig

Jeg er 25 år og bor i Esbjerg med min kæreste, til dagligt arbejder jeg ved Blue Water Shipping A/S, træner Dexter og Rolex og er i fitness 3x i ugen.

Jeg har redet siden jeg var helt lille, hvor jeg sad foran min far. Jeg har altid elsket at ride og trænet meget ihærdigt siden jeg var lille for at blive dygtig nok til at kunne ride Grand prix. Det har altid været min drøm at det en dag blev mig der red op af midterlinjen i en Grand Prix, på en hest jeg selv har trænet op. Dexter og Rolex har været mine siden de var føl og jeg har selv stået for uddannelse af dem med hjælp fra Thomas.

Sporten har altid været en stor del af vores familie og min far og mor kørte mig land og rige rundt for at ride stævner.

Min far hjalp mig hver eftermiddag, når han kom hjem fra arbejde hvis ikke jeg var til undervisning. Det har været vores begges mål at ride der hvor jeg er i dag.

Til dagligt fodre jeg med Vrinsk Fra Møllerens hobbylager og E-vitamin og Elektrolytter fra Eggersmann.

Rolex har været meget svær at fodre på, men efter vi skiftede til Vrinsk, har han taget på, sat muskler og fået masser af energi, så han nu er selvgående.

 

 

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11