Nyt samarbejde om hestefoder

Hornsyld Købmandsgaard A/S har indledt et samarbejde med Medana A/S i Hedensted omkring salg af det tyske hestefoder, Eggersmann

Som noget nyt kan hestefolket nu købe produkter fra det tyske kvalitetsfoderprogram, Eggersmann, hos Medana A/S. Firmaet driver detailbutikken ”Dyr og Fritid” på Tømmertoften 9 i Hedensted med central beliggenhed tæt ved hovedvejen.

- Vi har netop taget Eggersmann ind, og vi har store forventninger til produktet, som vi ved mange hesteejere er glade for på grund af den høje kvalitet, siger Charlotte Poulsen, der står for butikken.

Medana A/S i Hedensted er blevet forhandlere af hestefoderet Eggersmann. Butikschef Charlotte Poulsen (t.h.) ses her sammen med elev Søs Mikkelsen, der skal skrive sin fagprøve som butiksassistent om markedsføring af foderprogrammet.


Hornsyld Købmandsgaard A/S er hovedimportør af det tyske hestefoderprogram, som består af et stort sortiment af blandinger, bl.a. müsliblandinger, som Eggersmann er specialister i at fremstille.

Programmet består af blandinger til alle typer heste, lige fra avlshopper, føl, ungheste, seniorheste samt højtydende konkurrenceheste.

Eksamen i markedsføring

I butikken ”Dyr og Fritid” kan man købe alt tilbehør til små og store hobbydyr, og hesteudstyr samt foder er en vigtig del af forretningens fokusområde.

- Netop derfor er vi rigtigt glade for at blive forhandlere af Eggersmann, og vi forventer en stor interesse omkring det, fordi vi i forvejen har mange hestefolk i vores forretning, siger Charlotte.

Personalet i butikken samarbejder med fagfolk på hestefoder-området fra Hornsyld Købmandsgaard A/S omkring salg af Eggersmann’s produkter. Fra venstre Charlotte Poulsen og Søs Mikkelsen fra ”Dyr og Fritid” samt Jeanet Schelde Petersen og Trine Porsgaard Hansen fra Hornsyld Købmandsgaard A/S.Hun fortæller, at der er stor fokus på det nye produkt, og at hun sammen med de ansatte i butikken vil gøre en del ud af salg og markedsføring. Bl.a. skal en elev arbejde med markedsføring af produktet i sin fagprøve.

- Jeg skal i min fagprøve beskrive, hvordan man kan lancere og markedsføre Eggersmanns produkter, fortæller 23-årige Søs Mikkelsen, der kom i lære i ”Dyr og Fritid” i februar og desuden selv er aktiv dressur- og springrytter.

- Det er interessant at arbejde med, hvordan man kan øge salget og skaffe nye kunder til et kvalitetsprodukt som Eggersmann, og det er spændende at skrive opgave om dét, man brænder for, siger hun.

Ud over hende er Lisbet Eskerod Jensen ansat i butikken, og hun kommer også til at arbejde med Eggersmann.

- Vi er opmærksomme på at have elever i butikken, da vi føler, at vi har et ansvar for at de unge får en uddannelse. Jeg vil gerne have unge mennesker i butikken, de kommer med et frisk pust, og de er klar til at lære en masse, siger Charlotte.

Familie-foretagende

Charlottes forældre, Anders og Jette Madsen, ejer firmaet Medana A/S, som de startede for ca. 30 år siden i Ny Sebberup. I begyndelsen med produktion af trådvarer til minkbure og hegn og senere også med detailbutik med alt i tilbehør og foder til hobbydyr.

I 2008 flyttede de til Tømmertoften i Hedensted, hvorfra de i dag driver butik, netbutik samt trådvareproduktion og handelsfirma.

- Forretningen er mine forældres livsværk, som har udviklet sig over årene, og jeg har været med i butikken siden jeg var helt lille, fortæller Charlotte, der er landmandsuddannet inden hun vendte tilbage til butikken, som hun nu leder.

Hun har altid været glad for dyr, og har selv hund, katte og heste.- Vi favner bredt, og vi har alt til heste, hunde, katte, fugle, gnavere, høns og andre smådyr. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder en god service og rådgivning, siger Charlotte, der også har haveudstyr, fritidstøj og meget andet i sin forretning.

I butikken ”Dyr og Fritid” kan man købe alt tilbehør til små og store hobbydyr. Søs Mikkelsen, Lisbet Eskerod Jensen og Charlotte Poulsen ses her i afdelingen med hesteudstyr.
 

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11