Vinterrug

Læs mere og bliv klogere på de vinterrugsorter, vi har på programmet i 2024. 

 

KWS Cursor, SU Arvalus og KWS Pulsor er de tre rugsorter, vi i Hornsyld Købmandsgaard kan tilbyde til såning i 2024. Bliv klogere på de tre sorter her. 


KWS CURSOR

En placering som nr. 1 i Landsforsøgene 2023, samt topudbytte i 2022, gør KWS CURSOR til den nye førende hybridrug. KWS CURSUR har en god sundhed og stråstyrke, som sammen med PollenPLUS® garderer dig bedst muligt genetisk mod meldrøjer.

Læs mere om KWS CURSOR her.

 

SU ARVALUS

SU ARVALUS er en ny topsort inden for hybridrug. En høj hektolitervægt bidrager til en god foderværdi og gør sorten velegnet til brød. En høj vinterfasthed samt høj sundhed maksimerer dyrkningssikkerheden og reducerer omkostningerne.

SU ARVALUS vokser kraftigt og hurtigt til både forår og efterår, og er meget tidlig i skridning. Sorten er også meget velegnet til økologi pga. sin høje ukrudtskonkurrence og fordi den klarer sig godt uden vækstregulering.

Læs mere om SU ARVALUS her.

 

KWS PULSOR

Spændende sort med udbyttepotentiale i top.

KWS PULSOR yder fremragende resistens mod brunrust og middel resistens mod skoldplet. Kompakt vækstype samt et kort og stærkt strå gør KWS PULSOR velegnet til tidlig såning samt til dyrkning med højere N-input, hvor der vil udbytte- og kvalitetsoptimeres.

Læs mere om KWS PULSOR her.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11