Vinterrug

Læs mere og bliv klogere på de vinterrugsorter, vi har på programmet i 2023. 

 

SU Arvalus, KWS Jethro og KWS Pulsor er de tre sorter, vi i Hornsyld Købmandsgaard kan tilbyde til såning i 2023. Bliv klogere på de fire sorter her. 


SU Arvalus

SU Arvalus er en ny topsort inden for hybridrug. En høj hektolitervægt bidrager til en god foderværdi og gør sorten velegnet til brød. En høj vinterfasthed samt høj sundhed maksimerer dyrkningssikkerheden og reducerer omkostningerne.

SU Arvalus vokser kraftigt og hurtigt til både forår og efterår, og er meget tidlig i skridning. Sorten er også meget velegnet til økologi pga. sin høje ukrudtskonkurrence.

Læs mere om SU Arvalus her.

 

KWS Jethro

Topudbytter og en foderværdi helt i top kendetegner KWS Jethro. Samtidig er stråegenskaberne fremragende og resistensen mod især brunrust er rigtig god. Dermed har KWS Jethro hele pakken inklusiv en høj hl-vægt, så den også er meget velegnet til dyrkning til brød.

Læs mere om Jethro her.

 

KWS Pulsor

KWS Pulsor er en spændende rugsort med udbyttepotentiale i top. Kompakt vækstype samt et kort og stærkt strå gør KWS Pulsor velegnet til tidlig såning samt til dyrkning med højere N-input, hvor der vil udbytte- og kvalitetsoptimeres.

KWS Pulsor har en god resistens mod meldug, skoldplet og især brunrust samt en fremragende vinterfasthed.

Læs mere om KWS Pulsor her.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11