Problemløser til løs/ blød afføring

Vi har fået dette brev fra Alexandra som har fået løst hestens problemer med løs/ blød afføring

Tak til Eggersmann foder og faglig kompetent vejledning - SÅDAN!!

E N D E L I G!!!
8 år med sporadisk løs/blød afføring har været bekymrende, kostet dyrlægebesøg, og givet en masse ekstra arbejde i form af foderskift, vask af hestemås, og nedvaskning af boksvægge i tide og utide.


Dyrlægebesøgene har ikke vist noget der var galt med ponyen, det eneste der kunne konkluderes var, at han nok var følsom overfor de svampesporer der er umulige at komme udenom i selv det bedste hø. Hans ormetal har været så lave, at det kun har været den sædvanlige efterårsbehandling af bændelorm der har været påkrævet.

Vores 10 årige pony, Aberlour Albin, en Welsh Sec.C, er nu helt fri fra løs/tynd mave!!!

Det er fuldkommen uvirkeligt, at problemet nu endelig er løst takket være Eggersmann Struktur Equichamp samt utrolig faglig kompetent vejledning fra Hornsyld produktkonsulent Jeanet Pedersen, der hjalp med at udarbejde en fodersammensætning der blandt andet indeholder Eggersmann Struktur Equichamp, DarmFit, roepiller, PanaHORSE, et godt tørt hø.

Igennem alle disse år har jeg prøvet diverse andre foderproducenter, jeg har skiftet hø og strøelse, jeg har tænkt alt igennem - og alligevel ramt ved siden af – og på trods af, at jeg godt ved, at probiotika og gær er meget sundt for mennesket, tænkte jeg ikke dette ind i mine hestes diæt.

Jeg tror på, at Struktur Equichamp er problemløseren: det er jo selvsagt at tarmfloraen er i uorden, når afføringen igen og igen er løs. Der er tilsat gær i Struktur Equichamp og netop dette er fantastisk da gæren støtter den biotiske fordøjelse i både tynd - og tyktarmen, hvilket tilvejebringer en optimering af optagelse af næringsstoffer.

Vores tre stor-ponyer, hvoraf de to lige er blevet to år, og derfor er gået fra Zucht Müsli til Equichamp, oveni dette supplerer jeg med Eggersmann Golden Mineral, da de er nøjsomme og ikke får tildelt nok müsli til at få dækket deres viamin og mineral behov helt. Oveni dette får de også Møllerens Roepiller. Denne fodersammensætning virker perfekt, og vi kan se vores plage udvikle og sætte masse og huld de helt rigtige steder!

Vi har gennem årene prøvet andre foderproducenter, men har aldrig fundet noget der tilnærmelsesvis har kunnet stå mål med Eggersmann.

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11