Heste

I Møllerens Hobbylager finder du et meget bredt sortiment i hestefoder. Med Møllerens egne blandinger samt Eggersmanns store sortiment i hestefoder kan så at sige alle hestes behov dækkes ind.

At fodre heste er noget som af mange bliver gjort til en kompliceret sag. Det behøver det på ingen måde at være specielt ikke når man anvender et kraftfoder som kan dække hesten ind på vitamin og mineral siden.

Som hovedregel kan man  sige at  hestens foderration skal bestå af strukturfoder som svarer til minimum 1 % af legemsvægten. Strukturfoder er f.eks. hø eller wrap. (halm er ikke et foder). Det vil sige at en hest på 500 kg minimum skal have 5 kg hø om dagen.

Ud over strukturfoder skal hesten have et mineralfoder eller kraftoder alt efter  hvad den mangler for at få dækket sit daglige behov for foderenheder (energi) , mineraler og vitaminer. Se Møllerens Hestefoder brochure

Mange muligheder
Vi kan løse langt de fleste foderopgaver for dig. Det kan være lige fra fodring af islændere med problemer med sommereksem til heste som lider af sygdomme som forfangenhed eller Cushing Diseas.

Til alle disse specialopgaver har vi det  Eggersmann hestefoder. Hestefoder programmet fra Eggersmann er meget bredt, Kom ind i en af vore afdeliner og få det store Eggersmann hestefoder katalog.

Vort hestefoder kan købes i det meste af Danmark. Du kan finde nærmeste forhandler her på siden eller ved at ringe på 72111080.

Gå til produktkataloget og se alle vore forskellige hestefoder produkter.

Jeanet Schelde

Direktør Møllerens Hobbylager

Direkte tlf: 72147083
Mobil: 25277383
E-mail: jsp@hk-hornsyld.dk

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11