Max den altædende labrador

Max er vores skønne 4 årige labrador og i frygt for at blive haglet ned på tidligere handlinger, skriver jeg alligevel dette indslag. Jeg kan ligeså godt lette min samvittighed med det samme og fortælle at JEG var en af de folk som snuppede hundefoderet ved den lokale købmand når jeg nu alligevel var der! Det gik egentligt fint. Max spiste gladelig og jeg tænkte ikke videre over det. Så en dag fik jeg tilbudt en prøve på Carnivor og jeg kunne jo godt se at Max var helt vild med foderet. Det faldt lige i hans smag. Jeg læste lidt om produktet i vedlagte brochure og kunne jo godt regne ud at det sikkert var de 26 % kød der vandt i smagsprøven. Jeg forbarmede mig over ham og kørte derefter ud og købte en sæk Carnivor.

Da jeg havde fodret med Carnivor i et stykke tid bemærkede jeg yderligere at den pels som jeg syntes var flot blank overhovedet ikke havde været det før.

Nu var han blank, han fælder ikke konstant og virker faktisk mere rolig. Jeg kom så i en situation, hvor jeg måtte undvære bilen den dag jeg havde planlagt at skulle hente hundefoder og da jeg ikke havde andet end et par piller tilbage af Carnivor gav jeg ham lidt af det gamle foder. Den max som førhen var altædende nægtede simpelthen at spise købmandens bedste hundefoder og fik jeg nævnt at han var den madglade type af labradoren. Siden har jeg brugt Carnivor og er ovenud tilfreds.

Kate Glanz Kjær & Max

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11