Fuldmagt til datadeling

Få et komplet overblik over produktionen på de vigtigste parametre ved at give fuldmagt til, at Hornsyld Købmandsgaard må dele rådata til Danish Crown Data A/S og IQinAbox ApS, som er et management værktøj, der tilbydes til Danish Crown andelsejere.

Formålet med systemet er at gøre det nemt for medarbejderne i stalden at holde data ajour. Dette skal sikre korrekt data, som et supplement til beslutningsprocessen omkring tiltag i produktionen. Det er gratis for andelsejere at bruge Danish Crown Data, som er udviklet i samarbejde med IQinAbox.

Læs mere om Danish Crown Data her: https://ejer.danishcrown.com/gris/ejerservice/danish-crown-data/

Ved accept af nedenstående formular giver du tilladelse til, at Hornsyld Købmandsgaard må dele oplysninger om din samhandel med virksomheden som:

  • Mængder af leveret foder pr. CHR. Nr
  • Blandingernes indhold af: råprotein, st. Ford råprotein, fosfor, energiindhold (FE/kg)
  • Klimadeklarationer på blandinger
  • Aminosyresammensætning
  • Pris på blandinger
  • Hvilken fabrik, blandingen er lavet på

Dine oplysninger vil udelukkende kun blive delt med Danish Crown A/S og IQinAbox ApS.

Derudover gives der fuldmagt til, at Hornsyld Købmandsgaard får adgang til følgende data fra min besætning: daglig tilvækst, reference daglig tilvækst, kødprocent, FE/kg tilvækst, reference FE/kg tilvækst, gennemsnitlig indsættelsesvægt, gennemsnitlig slagtevægt og dødelighed.

Ønsker du at tilbagekalde din fuldmagt, kan dette altid gøres ved at kontakte Hornsyld Købmandsgaard på tlf. 7568 7300 eller post@hk-hornsyld.dk

 

Giv fuldmagt til datadeling

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11