Ny tankstation i Allingårbo

Den nye ejer har lagt ud med at forskønne tankstationen og forbereder et lille åbnings-arrangement.

Tankstationen på hovedgaden i Allingåbro har skiftet ejer pr. 1. juni 2015 og er blevet overtaget af det privatejede olieselskab, HK Olie A/S.

- Vi er i fuld gang med at rydde op og forskønne grunden, og vi planlægger at holde et åbent-hus arrangement i løbet af efteråret, så vi kan få hilst på vores nye kunder i området.

Vi ser frem til at komme godt i gang på den nye tankstation med vaskehal, og han håber, at det bliver muligt at genåbne kiosken i tilknytning til tanken, som i øjeblikket er lukket.

- Vi ønsker at leje butikken  ud, og det er vores vurdering, at der er et rigtigt fint kundegrundlag, både for tankstation med vaskehal og når det gælder kioskdrift eller hvad der ellers kunne være af muligheder.


Lokalt samarbejde

Selve tankstationen vil være ubemandet, men HK Olie A/S ønsker alligevel en stor synlighed i området og et samarbejde med lokalområdet.

- Vi vil gerne have en dialog med erhvervslivet på egnen, så vi på den måde kan blive en aktiv medspiller, både i forbindelse med virksomheder og foreningsliv.

Alle virksomheder samt private med fast ejendom kan henvende sig til Hornsyld, hvis de ønsker et benzinkort, der kan benyttes på tankstationen.  Gå ind på  www.hk-hornsyld.dk eller ring 75687300

- Vi håber og tror, at lokalbefolkningen vil bakke godt op, da det jo er af stor betydning for mange, at der fortsat er en tankstation og en vaskehal i området.

23 tankstationer

HK Olie A/S  råder over 23 tankstationer fra Limfjorden og til grænsen. Strategien er at overtage eksisterende tankstationer ud fra en nøje vurdering af en række parametre, bl.a. beliggenhed, konkurrence, adgangsforhold, synlighed, trafik m.m.

- Vi er synlige på markedet gennem vores tankstationer, og vi oplever, at flere og flere stille og roligt begynder at bestille fyringsolie og andet hos os. Synergieffekten spiller en stor rolle, og vi servicerer mange landbrug og erhverv med olie, diesel og træpiller.

Virksomhed med traditioner

Hornsyld Købmandsgaard A/S er en privatejet grovvareforretning, som har hovedsæde i Hornsyld mellem Horsens og Vejle. Virksomheden har ca. 150 ansatte og har tre hovedområder, nemlig HK Agro, HK Trælast samt HK Olie.

Virksomheden  blev grundlagt i 1932 og er en af de få private der er tilbage i Danmark.  I mere end 80 år er der blevet produceret foder til landbruget, solgt gødning og såsæd.  Trælasten har stor ekspertise i at bygge haller, da den har egen projektafdeling og sidst men ikke mindst leverer olieafdelingen energi i hele landet
.

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld

Tlf: 75 68 73 00

Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11