A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1308

Filename: navee/mod.navee.php

Line Number: 2266

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1308

Filename: navee/mod.navee.php

Line Number: 2266

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1308

Filename: navee/mod.navee.php

Line Number: 2266

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 1308

Filename: navee/mod.navee.php

Line Number: 2266

Agro, trælast, energi og foder til hobbydyr | Hornsyld Købmandsgaard

sommermøde HK medarbejdere

Vigtigt at tage sig selv seriøst (juni 2014)


- Man skal udfordre sig selv hele vejen igennem og tage sig selv seriøst, det gælder i privatlivet, fritiden og på arbejdspladsen. Den dag du bare siger, at du bare er tilfreds med tingene, har du givet op.
Sådan lød ét af mange budskaber fra den tidligere danske tophåndboldspiller Lars Christiansen, da han holdt foredrag på Hornsylds Købmandsgaards sommermøde for medarbejdere den 10. juni.

- En vinder er mange ting. I er alle vindere på hver sin måde. Det handler om, at vi skal udfordre os selv i dét, vi har med at gøre - og om at være til stede. At man tør jagte øjeblikket med risiko for at fejle. Kun du har ansvaret for dit eget liv.

- Det er vigtigt at stoppe op og mærke efter en gang imellem. Mærke om man er oprigtig og ærlig, både over for andre men også over for sig selv. Og ikke mindst vigtigt at man tager sig selv seriøst.

- I er gode i Hornsyld

Der lød mange gode råd fra den forhenværende håndboldspiller:- I er gode her i Hornsyld, I har en fantastisk arbejdsplads, som I godt kan være stolte af. Og I skal alle sammen huske på, at holdet er det vigtigste. Jo mere du giver, jo mere får du. Sammen er I et stærkt hold, lød det fra Lars Christiansen, der drog mange paralleller til håndboldverdenen.

Han var en af de meget markante spillere på landsholdet og den mest scorende landsholdsspiller til dato. Fra 1992 til 2012 spillede han i alt 338 kampe og scorede i alt 1503 mål for Danmarks håndboldlandshold. Fra 1996 til 2010 spillede han for Flensburg-Handewitt, hvor han blev regnet for en af klubbens allerbedste spillere.

Da han i 2012 ikke blev udtaget til OL i London meddelte han, at han stoppede sin karriere med øjeblikkelig virkning.

Alt var kaos

Lars Christiansen fortalte åbent om det aktive håndboldliv, der også havde en bagside og om hvordan hans liv endte i kaos. Hans identitet som håndboldspiller skyggede for alt, ikke mindst hans familie, og det endte med skilsmisse, stress og dødsangst.

- Jeg havde i mit håndboldliv travlt med at servicere alle mulige andre end dem, der betød mest, nemlig min familie. Og da der skete to dødsfald i det håndboldmiljø, jeg var en del af, opstod en dødsangst, som jeg havde svært ved at håndtere. Det var så slemt, at jeg ikke turde sove, og det hele var op af bakke. Jeg var ude i tovene. Og netop dét får mig til at sige: Husk at stoppe op og mærk efter dig selv en gang imellem, når det hele går for stærkt.

Fik styr på værdierne

Lars Christiansen berettede om, hvordan han fik samlet skårene igen og blev voksen i en alder af 40 år.  Han fortalte også om sin biografi, ”Når sandheden skal frem”, og om hvordan han fik styr på værdierne i sin tilværelse.

Han fandt igen sammen med sin kone, Christina Roslyng, som han i dag lever sammen med i Juelsminde sammen med sønnen Frederik.

- Det var fantastisk for mig at få kæmpet mig gennem tingene og komme styrket ud, sagde Lars Christiansen, der i dag rejser rundt og holder foredrag om stress, angst og om at håndtere kriser i tilværelsen.

Foredraget bød også på sjove historier og store øjeblikke på håndboldlandsholdet og om de stærke venskaber, der opstod.

- Det har været en rejse i folks forskellighed, det har været fantastisk, lød det fra Lars Christiansen

Information

HORNSYLD KØBMANDSGAARD A/S

Nørregade 28
8783 Hornsyld
Tlf: 75 68 73 00
Direkte tlf. Trælasten: 75 68 77 22
Fax: 75 68 76 41
Mail: post@hk-hornsyld.dk
Cvr: 45 52 08 11